Solstra Investments sælger ikonisk Bella Sky ejendom til Wenaasgruppen

 
 
 
 
Pressemeddelelse 3. juli 2017
 
 
 
 

Solstra Investments A/S har pr. 30. juni 2017 frasolgt Bella Sky ejendommen i Ørestad. Ejendommen huser i dag det 4-stjernede Marriott hotel 'AC Hotel Bella Sky Copenhagen' og sælges udlejet med BC Hospitality Group A/S som lejer. Sidstnævnte driver fortsat det populære designhotel under en franchiseaftale med Marriott International. Ejendommen, der er et af Københavns mest markante arkitektoniske vartegn, erhverves af norske Wenaasgruppen.

 
 
 
 
IMAGE

Frasalget af Bella Sky baner vej for Solstra og BC Hospitality Groups målrettede ekspansionsstrategi

 
 
 
 

Oscar Crohn, Managing Partner i Solstra Capital Partners, udtaler om frasalget:

 

"Vi har en strategisk målsætning om at erhverve komplekse virksomheder og ejendomme og er bl.a. specialister i at frigøre ejendommenes værdi ved optimering og effektivisering af driften. Med Wenaasgruppen, en af Skandinaviens største hotelejendoms-investorer, har vi fundet en partner, der på glimrende vis komplementerer Solstras egen DNA, og samtidig baner frasalget af Bella Sky vej for en endnu mere markant opkøbs- og ekspansionsstrategi for Solstra og BC Hospitality Group fremover".

 

Lars Wenaas, Administrerende Direktør i Wenaasgruppen, tilføjer:

 

"Wenaasgruppens strategi er at eje store hotelejendomme med god beliggenhed i de største byer i Europa, og her passer Bella Sky ejendommen rigtigt godt ind i vores eksisterende portefølje, der blandt andet inkluderer yderligere tre hoteller i København med i alt 1.100 værelser".

 

Den ikoniske 23-etagers ejendom Bella Sky blev opført i 2011 og er tegnet og designet af 3XN. Hotellet råder over 42.000m2 og rummer 812 værelser.

 

Solstra Investments A/S blev rådgivet af Sadolin & Albæk og Gorrissen Federspiel i forbindelse med frasalget. Wenaasgruppen A/S blev rådgivet af Kromann Reumert og Thyge C.D. Hansen. 

 

Køber/sælger ønsker ikke at offentliggøre prisen for ejendomshandelen.

 

● ● ●

 

For yderligere information kontakt

Oscar Crohn, Managing Partner - Solstra Capital Partners, mobil: 21 67 84 91

 

Om Solstra Investments A/S og BC Hospitality Group

Solstra Investments A/S ejer majoriteten af operatøren BC Hospitality Group, der driver AC Hotel Bella Sky Copenhagen under en franchiseaftale med Marriott International. Med en omsætning på over 1 mia. dkk og mere end 2.000 ansatte er BC Hospitality Group blandt de største operatører i Danmark indenfor hotel-, messe og konferencedrift. Gruppen er også operatør af Copenhagen Marriott, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Comwell Conference Center Copenhagen, Bella Center Copenhagen og Forum Copenhagen og er desuden facility service leverandør til Copenhagen Towers.

 

Om Wenaasgruppen

Wenaasgruppen er et norsk familiejet selskab med investeringer i hotelejendomme og alpinanlæg samt betydelige finansielle investeringer. Wenaasgruppen hører til blandt de største hotelejere i Skandinavien med 25 hotelejendomme og 10.512 værelser i porteføljen allerede forud for overtagelsen af Bella Sky. Gruppen havde i 2016 en omsætning på 255 mio. Euro.

 
 
 
 
Kontaktinformation


Oscar Crohn

Managing Partner

Solstra Capital Partners

 

Mobil: 21 67 84 91

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BC Hospitality Group

 

BC Hospitality Group | Center Boulevard 5 | DK-2300 Copenhagen S | +45 32 52 88 11