BC Hospitality Group modtager Københavns Erhvervspris 2018 i kategorien Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder

 
 
 
 
Pressemeddelelse 30. maj 2018
 
 
 
 

BC Hospitality Group, der blandt andet driver tre internationale hoteller og Bella Center Copenhagen, modtog i dag Københavns Kommunes Erhvervspris i kategorien 'Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder' for Gruppens utrættelige arbejde med bl.a. integration af udsatte grupper samt sikring af mangfoldighed og fleksibilitet på arbejdspladsen.

 
 
 
 
 
 
 
 

BC Hospitality Group var iblandt 20 virksomheder nomineret i 4 kategorier til prisen og i den uafhængige Jury's begrundelse for at Gruppen modtog den fornemme pris lød det blandt andet: ''Hotel- og konferencevirksomheden BC Hospitality Group vinder i kategorien 'Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder' for at sætte en høj standard for andre i branchen i forhold til bl.a. integration. Virksomheden har pt. 79 forskellige nationaliteter ansat og har skabt en mangfoldig inkluderende og fleksibel arbejdsplads''.

 

Københavns Erhvervspris blev overrakt til vinderne på Københavns Rådhus i forbindelse med den årlige Erhvervsdialog, og de blev dermed anerkendt for den måde, hvorpå de hver især bidrager til hovedstadens vækst og hvordan de udemærker sig inden for en af de 4 kategorier: Attraktiv By; Innovation; Iværksætteri, samt Miljøansvar og CSR.

 

Hos BC Hospitality Group glæder adm. direktør Allan L. Agerholm sig over anerkendelsen. Han siger:

 

"Erhvervsprisen er en dejlig anerkendelse af hele Gruppens mangeårige arbejde med miljøansvar og generel bæredygtighed og CSR. Hos os er mantraet, at bæredygtighed er god business. Vi har i årevis arbejdet proaktivt med at tage et socialt og miljømæssigt ansvar til gavn for både borgere, samfund, miljøet - og vores business. Vi ser løbende på etablering af nye bæredygtige partnerskaber, så vi løbende kan opdyrke nye bæredygtige ideer, skabe synergi og inspirere hinanden og andre til at skabe vækst gennem ansvar".

 

"Hos os handler bæredygtighed ikke kun om klima og miljø, men også i høj grad om diversitet og integration på arbejdsmarkedet, involvering i lokalsamfundet og meget meget mere. Vi har valgt en holistisk tilgang til bæredygtighed, hvilket også kræver at man indimellem tænker ud af boksen og udfordrer sig selv og sine partnere til at finde nye innovative løsninger og samarbejder. Det er hårdt arbejde, men også meget utroligt givende på mange planer for alle medarbejdere i Gruppen, " slutter Allan L. Agerholm.

 

BC Hospitality Group beskæftiger i dag over 3000 mennesker og er en af Københavns og Danmarks absolut største virksomheder inden for hoteller, konferencer og messer. Gruppen servicerer årligt mere end 1,5 mio. danske og udenlandske gæster og har p.t. 79 forskellige nationaliteter ansat på en mangfoldig, inkluderende og fleksibel arbejdsplads. Blandt andet gav projektet "Vejen til Job" 29 flygtninge og kontanthjælpsmodtagere adgang til en 3-måneders praktikplads, hvorpå 12 ud af de 29 deltagere blev ansat. Hele 43% af øvrige borgere, der var i virksomhedspraktik i Gruppen i 2017, blev ligeledes tilbudt beskæftigelse efter endt forløb.

● ● ●

 

Mere om Københavns Erhvervspris

Kategorien 'Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder' inkluderede virksomheder, der i særlig grad har taget initiativ til virksomhedstiltag inden for miljø eller CSR, eller som i deres forretningsgrundlag bruger overskuddet til at skabe arbejdspladser for udsatte eller finder svar på sociale og miljømæssige udfordringer. Virksomheder, der til daglig har ekstra fokus på at skabe en mangfoldig, inkluderende og fleksibel arbejdsplads kunne ligeledes komme i betragtning.

 

De nominerede i kategorien var foruden BC Hospitality Group: Glad Fonden, Rema 1000 - Hammerichsgade 1, Send Flere Krydderier og Zenz Organic.

 

Dommerkomiteen bestod af medlemmer af Københavns Erhvervsråd: Administrerende direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen, CEO & Green Coffee Sourcing The Coffee Collective, Peter N. Dupont, direktør i Meyers Madhus, Dorthe Pedersen, og administrerende direktør i Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn, Christoffer Susé. De nominerede er udvalgt af en fagjury, som består af medarbejdere fra hhv. Teknik- og Miljøforvaltningen, Kultur- og Fritidsforvaltningen, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen og Økonomiforvaltningen.

 

Læs hele pressemeddelelsen om vinderne af erhvervsprisen her

Læs mere Københavns Erhvervspris her

Læs mere om BC Hospitality Group og dens Responsible Hospitality strategi og følg og del info om virksomheden på bl.a. Linkedin

 

Vedhæftede filer

BC Hospitality Group - vinder af Kbh Erhvervspris 2018 i kategorien Miljøansvar CSR & Social-økonomiske virksomheder.jpeg
 
 
 
 
Kontaktinformation

Allan L. Agerholm, adm. direktør - BC Hospitality Group, m: 5060 4400, e: ala@bchg.dk

Anne Marie Barsøe, Pressechef - BC Hospitality Group, m: 8188 4842, e: anba@bchg.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BC Hospitality Group

 

BC Hospitality Group | Center Boulevard 5 | DK-2300 Copenhagen S | +45 32 52 88 11