Ny pressechef i BC Hospitality Group A/S

 
 
 
 

Pressemeddelelse 8. marts 2017

 

Per 1. marts 2017 er Anne Marie Barsøe tiltrådt som pressechef hos BC Hospitality Group A/S, hvor hun skal sikre at koncernen fortsat kommer højt på dagsordenen i de danske og udenlandske medier.

 
 
 
 

BC Hospitality Group, der bl.a. tæller Bella Center Copenhagen, Forum Copenhagen, Comwell Conference Center samt hotellerne AC Bella Sky Copenhagen, og Copenhagen Marriott, Crowne Plaza Copenhagen Towers, har per 1. marts ansat Anne Marie Barsøe som ny pressechef. Hun kommer senest fra en stilling som International Press & PR Manager - Leisure Tourism & Business Events hos VisitDenmark og anses for at være et stærkt match med en af hospitality-branchens mest ambitiøse spillere.

 

BC Hospitality Groups koncernchef Allan L. Agerholm, siger:

 

"Vi byder Anne Marie Barsøe velkommen i koncernen og glæder os over at have fået en stærk kapacitet ombord, der både besidder det strategiske udsyn og den nødvendige værktøjskasse der skal til for sikre at koncernens stærke budskaber og dens forskellige varemærker hele tiden er i front og top-of-mind".

 

BC Hospitality Groups koncernmarketingdirektør, Morten Jensen, tilføjer:

 

"Vi styrker nu koncernens marketing- og kommunikationsteam yderligere og får med Anne Marie en dygtig drivkraft med bred og solid erfaring med at arbejde i snitfladen mellem presse, kommunikation og marketing, med kommunikations- og pressebearbejdning i både ind- og udland og - ikke mindst - et solidt kendskab og netværk i ferie- og erhvervsturisme branchen".

 

Anne Marie Barsøe er uddannet Cand. Merc. Int. (SPRØK) fra Copenhagen Business School og har tidligere bl.a. arbejdet som projektleder i Wonderful Copenhagens presseafdeling, pressechef i UK/Irland og senior kommunikationskonsulent hos VisitDenmark, og som selvstændig kommunikations- og presserådgiver. Hun er certificeret Meetovator, medlem af MPI Denmark Chapter, gift og har to børn.

 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Pressechef Anne Marie Barsøe, E: anba@bchg.dk, M: 81884843

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BC Hospitality Group

 

BC Hospitality Group | Center Boulevard 5 | DK-2300 Copenhagen S | +45 32 52 88 11