BC Hospitality Group styrker topledelsen

 
 
 
 
Pressemeddelelse 11. februar 2019
 
 
 
 

For at understøtte fremtidens vækstambitioner, øger BC Hospitality Group styrken og kapaciteten i topledelsen idet Christian Folden Lund tiltræder en nyoprettet stilling som Chief Commercial Officer (CCO) mandag den 18. februar 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 

Allan L. Agerholm, CEO i BC Hospitality Group udtaler: "BC Hospitality Group har gennemgået en helt fantastisk udvikling igennem de seneste 4-5 år, og er i dag en af Danmarks største og mest markante virksomheder indenfor Hospitality, med nogle af markedets stærkeste og mest velansete brands. Vores ambitioner for fremtidig vækst og udvikling er store med mange store og spændende projekter i pipeline, og det er derfor en stor glæde at kunne byde Christian Folden Lund velkommen som CCO for BC Hospitality Group".

 

Christian Folden Lund får det fulde ansvar for alle nuværende og fremtidige kommercielle aktiviteter, og vil have stærk fokus på digitalisering og forretningsudvikling, ligesom hans opgaver bliver at sikre endnu bedre forretningsmæssig sammenhæng på tværs, og skabe endnu mere innovation og agilitet i organisationen.

 

Christian Folden Lund tilføjer: "Jeg ser frem til at arbejde for at skabe sammenhæng i en spændende portefølje af oplevelsesbrands. Der skal  skabes en digital platform under gruppen, der så skal udvides. For mig personligt er det en mulighed for at lede en forretningstransformation indenfor oplevelsesøkonomien og det digitale, med fokus på vækst, hvilket har været centralt i hvad jeg har bedrevet professionelt indtil nu". 

 

Christian Folden Lund har en solid baggrund og erfaring og har gennemført store digitale transformationer i sine tidligere jobs. Han har været vidt omkring i medie- og filmbranchen og kommer senest fra en stilling som Director Bonnier Business med 15 selskaber i 10 lande, har flere bestyrelsesposter og er blandt andet formand for Fonden Roskilde Festival.

 

Christian er 42 år, gift med Sofie Folden Lund og far til tre børn i alderen 8 - 19 år.

 

Om BC Hospitality Group

BC Hospitality Group er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality, og den samlede koncern råder over 1.584 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter, med plads til over 30.000 personer, og består af: Bella Center Copenhagen, Comwell Conference Center Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott, CIFF, CIFF Showrooms og International House.
 

BC Hospitality Group har to meget store og vigtige byggerier/projekter forude: En massiv udvidelse af Bella Center Copenhagen, med opførelsen af en ny kongreshal og i alt 14.000 nye m2, og det kommende nye Hilton ved Knippelsbro i Københavns havn på Christianshavn. Begge projekter forventes at være fuldført i løbet af 2021.

 

Læs mere på bchg.dk.

 
 
 
 
Kontaktinformation

CEO - BC Hospitality Group Allan L. Agerholm - tlf: +45 50 60 44 00 - mail: ala@bchg.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BC Hospitality Group

 

BC Hospitality Group | Center Boulevard 5 | DK-2300 Copenhagen S | +45 32 52 88 11