Copenhagen Marriott løber med eftertragtet hotelpris

 

Pressemeddelelse 20. april 2017

 
 
 
 

Marriott og Starwoods topledelse, inklusive godt 500 hoteldirektører fra koncernens hoteller i Europa, hyldede i sidste uge Copenhagen Marriott, der på hotelkædens europæiske lederkonference i London løb med den fornemme pris som 'HOTEL OF THE YEAR'.

 
 
 
 

Det var blandt andet en ekstraordinær indsats inden for områder som Markedspenetration, Operational Udmærkelse, Gæstetilfredshed, RevPar (gennemsnitlig omsætning per tilgængeligt værelse) og Brand Standards Quality Audit, at det 5-stjernede hotel på Kalvebod Brygge for første gang udmærkede sig som Europas bedste.


Bag begrundelsen for anerkendelsen af Copenhagen Marriott, lyder det blandt andet fra Marriotts hovedkontor i Europa:
 

- Det veletablerede Copenhagen Marriott hotel fortsætter ufortrødent med at vækste og har med stor succes formået at sætte strategisk fokus på omsætningspotentialet blandt kædens mange Marriott Rewards medlemmer. Hotellet har desuden haft stor succes med at brande sig som en del af Marriott-kæden og har et engageret ledelsesteam, som evner at skabe unikke og mindeværdige gæsteophold væsentligt over brand gennemsnit.

 

Teamet bag Copenhagen Marriott prises desuden for et enestående stort engagement i forhold til aktivering af Marriott brandet, en succesfuld lancering af Meetings Imagined konceptet, en nyfortolkning af den vigtige værtskabsrolle samt etableringen af en vellykket ny Executive Lounge i efteråret 2016.

 

Anders Duelund, Group Hotel General Manager hos BC Hospitality Group A/S, udtaler:

 

- Vi glæder os over anerkendelsen fra højeste niveau i Marriott-regi, ikke mindst fordi det bekræfter vores team - og branchen - i, at klare strategier, stort engagement og vedholdenhed og fokus på team og gæster bliver bemærket og betaler sig på alle fronter. Samtidig skal der lyde en stor ros til hotellets Operationelle Direktør og daglige chef, Anna Käll, der sammen med en flok engagerede medarbejdere på blot 2 år har bidraget væsentligt til at skabe de flotte resultater, som de nu høster international anerkendelse for i verdens største hotelkæde.

 

Det er BC Hospitality Group A/S, der ejer og driver Copenhagen Marriott på Københavns havnefront under en franchiseaftale med Marriott. BC Hospitality Group har siden overtagelsen i 2015 ad flere omgange fornyet hotellet med bl.a. Meetings Imagined, ny Executive Lounge og 5 nye værelser - investeringer på samlet set 18 mio. dkk, og der er planer om flere investeringer og idérige initiativer på hotellet i 2017/18.

 

● ● ●

 

 

Om Copenhagen Marriott

Copenhagen Marriott er en del af verdens største hotelgruppe, Marriott, som i dag også inkluderer Starwood Hotels, som hotelgruppen overtog i 2016. Samlet set har Marriott og Starwood 30 brands, heriblandt Ritz Carlton, Marriott, Courtyard, Residence Inn, W Hotels, Westin og Sheraton med i alt 1,1 mio. hotelværelser fordelt på 5.700 hoteller i over 110 lande.

 

Franchise ejer af Copenhagen Marriott er BC Hospitality Group A/S. Sidstnævnte blev etableret i 2014 og er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Koncernen er ligeledes ejer af bl.a. Marriott-brandet AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Bella Center Copenhagen, Comwell Conference Center Copenhagen og Forum og råder samlet set over 1.580 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter i københavnsområdet med plads til over 30.000 personer.

 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Pressechef, Anne Marie Barsøe, anba@bchg.dk, mobil: 81884843 eller

Group Hotel General Manager, Anders Duelund, mobil: 50604620.

 

Web: bchg.dk og copenhagenmarriott.dk/

Følg og del info om Copenhagen Marriott på: facebook.com/CopenhagenMarriottHotel/

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BC Hospitality Group

 

BC Hospitality Group | Center Boulevard 5 | DK-2300 Copenhagen S | +45 32 52 88 11