BC Hospitality Group og Original Beans – bæredygtighed er god smag, sådan helt bogstaveligt

 
 
 
 
Pressemeddelelse 3. marts 2019
 
 
 
 

En kakaobønne er en kakaobønne ... eller er den? BC Hospitality Group har nøje udvalgt Original Beans som leverandør af chokoladen, der bliver sat til livs på gruppens hoteller og til arrangementer i Bella Center Copenhagen. Eller andre steder hvor BC Hospitality Group står for catering.

 
 
 
 
 
 
 
 

Det kunne faktisk vise sig at være en rigtig god historie at spise chokolade, og selvom prisen i gennemsnit er 2,5 gange prisen på verdensmarkedet, er der mening med galskaben. En positiv sideeffekt er nemlig, at man hjælper mange og gode bæredygtighedsprojekter rundt om på kloden.

 

Original Beans tager chokoladeproduktion et skridt videre: Ikke nok med at det smager fantastisk, bag hver chokoladetype er et udviklings- eller støtteprojekt. Det kan være den udrydningstruede vilde bjerggorilla i Congo, genbeplantning af dale i Piura i Peru eller efteruddannelse af kvinder i Femmes De Virunga kakao operativet. Det er så også helt i tråd med principperne om bæredygtighed, som i BC Hospitality Groups univers kaldes Responsible Hospitality.

 

Hvad og hvem er Original Beans?

Virksomheden er hollandsk, har eksisteret siden 2008 og arbejder for at bevare regnskov og gamle, sjældne kakaosorter. Det sker gennem produktion af luksuriøs chokolade i samarbejde med lokale småbønder verden over. Dyrkning af skov-kakao er et bæredygtigt og grønt alternativ til mere destruktiv landbrugspraksis som f.eks. palmeolie.

 

Original Beans chokoladeproduktion er synonymt med prisbelønnet chokolade, direkte handel, bevarelse af sjældne kakaosorter, og som leverandør til nogle af verdens bedste restauranter.

 

BC Hospitality Group har en holistisk tilgang til bæredygtighed og en ambition om at være pionerer på feltet i hospitality-branchen. Der arbejdes utrætteligt på at udvikle nye bæredygtige løsninger, partnerskaber og projekter, der gavner både kunder, økonomi og omverdenen. Og, som ikke mindst fastslår positionen som fortaler for bæredygtighed i hospitality-branchen.

 

Mere om samarbejdet med Orignal Beans og andre initiativer her.

 

Om BC Hospitality Group

BC Hospitality Group er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality, og den samlede koncern råder over 1.584 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter, med plads til over 30.000 personer, og består af: Bella Center Copenhagen, Comwell Conference Center Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott, CIFF, CIFF Showrooms og International House.
 

BC Hospitality Group har to meget store og vigtige byggerier/projekter forude: En massiv udvidelse af Bella Center Copenhagen, med opførelsen af en ny kongreshal og i alt 14.000 nye m2, og det kommende nye Hilton ved Knippelsbro i Københavns havn på Christianshavn. Begge projekter forventes at være fuldført i løbet af 2021.

 

Vedhæftede filer

OriginalBeans_Origin_Ecuador_Esmeraldas_forest_wild_12.jpg
Original beans kakaobønner.jpg
AC Hotel Bella Sky -chokoladeæg.jpg
 
 
 
 
Kontaktinformation

Pressechef Karen Østerbye - tlf +45 81 88 48 43 - kars@bchg.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BC Hospitality Group

 

BC Hospitality Group | Center Boulevard 5 | DK-2300 Copenhagen S | +45 32 52 88 11