Bæredygtighed: Responsible Hospitality Day 2017 by BC Hospitality Group prisbelønnes med Danish Events & Meetings Award 2018

 
 
 
 
Pressemeddelelse 31. maj 2018
 
 
 
 

BC Hospitality Group, der tidligere onsdag modtog Københavns Erhvervspris 2018 for Gruppens bredtfavnende bæredygtighedstiltag, rundende dagen af med også at nuppe en Danish Events & Meetings Award 2018 (DEMA18) for tiltaget 'Responsible Hospitality Day 2017' og glæder sig over, at erhvervet anerkender behovet for øget diskussion, innovation og videndeling på området.

 
 
 
 
 
 
 
 

Til onsdagens Danish Events & Meetings Awards (DEMA18), der blev afholdt for møde- og eventbranchen af MPI Denmark (Meeting Professionals International), modtog BC Hospitality Group en af de otte prestigefulde priser, der var på spil. Det var samtidig til dagens 2. anerkendelse for Gruppens markante indsats på bæredygtighedsområdet, idet den tidligere på dagen også blev tildelt Københavns Erhvervspris.

 

I DEMA18-juryens begrundelse for at tildele Gruppen den såkaldte 'Non-profit' pris for etableringen af en ny bæredygtighedskonference ved navn 'Responsible Hospitality Day 2017' til gavn for hele branchen, lød det bl.a.: ...Juryen ville gerne have været med til denne event, hvor man påtog sig et vigtigt emne og turde føre det ud i livet, hvor man var toneangivende i branchen og havde mod til at invitere konkurrenter ind, og hvor man tog et stærkt brancheansvar.

 

Morten Jensen, marketingdirektør i BC Hospitality Group og en af idémændene bag Responsible Hospitality Day 2017, glæder sig over anerkendelsen og håber, at der med den følger mere end blot flotte ord. Han siger:

 

"Bæredygtig vækst er ganske enkelt vejen frem, så hvorfor ikke agere proaktivt? Gruppen er meget begejstret for prisen, fordi vi dermed er lykkedes i rollen som inkubator for skabelsen af et nyt og vigtigt forum, hvor folk i - og uden for - branchen kan få debatteret og videndelt, inspireret og netværket med hinanden omkring bæredygtige løsninger. "

 

DEMA18 startede om eftermiddagen med en konferencedel, hvor mere end 100 af aftenens i alt 240 tilmeldte var med, og hvor aftenens nominerede også fik lejlighed til at gå i detaljer med deres tiltag.

 

"Det er altid lidt af en satsning at søsætte et initiativ som dette, men responsen har været rigtig god, og vi er allerede godt i gang med at forberedelserne til Responsible Hospitality Day 2018, som både er gratis og for alle. Vi håber, at både DEMA18 prisen og eftermiddagens workshop vil være med til at tiltrække endnu flere 'bæredygtighedsentusiaster' til dette års konference den 30. august - også meget gerne flere fra egne rækker, altså hotellerne og konferencestederne - så lover vi til gengæld at sørge for spændende talks, workshops m.m." slutter Morten Jensen.

 

Se videoen om 'Responsible Hospitality Day 2017' lige her
 

De otte DEMA18-awardvindere valgt af en fagjury blev:

- Konferencer og faglige events, BtB: PS Communication - IBM Watson Summit
- Konferencer og faglige events, BtC: Culture Works - Creativity World Forum 2017
- Non-profit BC: Hospitality Group - Responsible Hospitality Day 2017
- Internt møde eller faglig event: Eventually - Novo Nordisk - NGI 2017
- Intern teambuilding eller incentive: Humanic Group - Novo Nordisk Device R&D 4D Challenge
- Intern social event eller fejring: Eventually - Central Insurance Companies' Incentive Trip 2017
- Low cost: Kurhotel Skodsborg - MMM - Mai's Monday Morning
- Radikal fornyelse: Seedster - Iværksætterkonference 2.0

 

Under middagen blev der også overrakt en "Comwell Meeting Planner Award 2018" og den gik til Didde Steinmann fra CPH Lounge på baggrund af stemmer fra aftenens DEMA-deltagere.

 

BC Hospitality Group kåret til en af byens bedste virksomheder
Samme dag som tildelingen af DEMA18 prisen, valgte Københavns kommune også at honorere BC Hospitality Groups bæredygtighedsindsats med Københavns Erhvervspris. Således vandt BC Hospitality Group erhvervsprisen i kategorien 'Miljøansvar, CSR og socialøkonomiske virksomheder' og ifm. prisoverrækkelsen fremhævede byens Beskæftigelses- og Integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard Gruppen, som en stor virksomhed, der vandt fordi den tager socialt ansvar og gør en kæmpe forskel, når det gælder om at vise den nødvendige vej til bl.a. god integration.

 

 

 

 

Responsible Hospitality Day 2018 afholdes den 30. august hos BC Hospitality Group

 

Læs MPI Denmarks pressemeddelelse om vinderne af DEMA18 her

 

Læs mere om vinderne af Københavns Erhvervspris her

 

Læs mere om BC Hospitality Group og dens Responsible Hospitality strategi og følg Gruppen på bl.a. Linkedin

 
 
 
 
Kontaktinformation

 

Morten Jensen, Marketingdirektør - BC Hospitality Group, m: 5060 44 00, e: moj@bchg.dk

Anne Marie Barsøe, Pressechef - BC Hospitality Group, m: 8188 4842, e: anba@bchg.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BC Hospitality Group

 

BC Hospitality Group | Center Boulevard 5 | DK-2300 Copenhagen S | +45 32 52 88 11