meetly.dk - NY dansk online platform sætter turbo på videndeling og debat om mødet mellem mennesker

 
 
 
 
Pressemeddelelse 16. april 2018
 
 
 
 

I dag ser Danmarks nye onlineplatform dedikeret til mødet mellem mennesker - meetly.dk - dagens lys. Bag initiativet står BC Hospitality Group A/S, en af hospitality-branchens største aktører, som med tiltaget ønsker at sætte skub i og diskutere værdien af det menneskelige møde. Og netop debat og videndeling på tværs af branchen glæder koncernens marketingdirektør og manden bag idéen, Morten Jensen, sig rigtigt meget til.

 
 
 
 

meetly - et nyt bud på en digital platform til videndeling og debat om mødet mellem mennesker

 
 
 
 

meetly.dk er en helt nyt onlineplatform for alle de, som interesserer sig for alt det, som sker, når mennesker mødes. Det fysiske mødes værdi bevæger sig langt ud over mødelokalet, og meetly vil netop beskæftige sig med den unikke værdi, der opstår, når mennesker mødes. Ambitionen er klar; at supplere mødeplanlæggere og alle andre med interesse i mødet mellem mennesker med dybdegående indsigt, indhold og medier om de indvirkende faktorer inden for emnet. Om det nye tiltag, siger BC Hospitality Groups marketingdirektør, Morten Jensen:

 

"meetly bygger på den fundamentale tro på den unikke værdi i det fysiske møde. Vi tror fuldt og fast på vedvarende udvikling af og fokus på indhold, rammer og teknologi, men essentielt for denne udvikling er, at mødet mellem mennesker står fast. "

 

meetly skal således formidle viden og indsigt og bidrage til at gøre møde- og hospitalitybranchen endnu klogere på emner inden for eksempelvis bæredygtighed, teknologi, gastro, mødedesign og meget mere, og den vil have hjemme online på meetly.dk samt på meetly Facebook og meetly LinkedIn. Platformen vil byde på skarpe blog- og videoindlæg med markante aktører både i og uden for mødebranchen - alt sammen orkestreret af meetlys nye redaktør, Alexander Melchior, som er et dugfriskt pust i en ellers veletableret branche, og som også varsler spændende fysiske meetly events, gå-hjem-møder o. lign. fremover.

 

"Vi mødes som aldrig før, men alligevel synes det fysiske møde at have svært ved at udvikle sig i en verden, der fokuserer mere og mere på digitale aspekter. Man skal dog ikke se den digitale udvikling som en direkte konkurrent, men i stedet søge at udvikle det fysiske møde parallelt og i tæt samspil med det digitale, " siger Morten Jensen, der samtidig understreger, at den nye danske meetly-platform ikke skal ses som en konkurrent, men tværtom som et frisk supplement til eksisterende medier inden for området.

 

"Vi har søsat meetly, fordi vi simpelthen ikke kan lade være! Platformen er ganske enkelt opfundet og hostes af BC Hospitality Group, fordi vi som en af industriens største aktører føler, at det er vores pligt at italesætte og diskutere værdien i det menneskelige møde, og på trods af meetlys tilhørsforhold, lover vi også altid at vægte indhold over brand og at undersøge både branchetrends og tendenser mv. på tværs af kommercielle interesser, " slutter Morten Jensen.

 

Mød meetly på: www.meetly.dk  - meetly på Facebook - meetly på LinkedIn

 

Læs mere om tankerne bag meetly lige her"DER ER BRUG FOR EN KANAL DER KAN ITALESÆTTE VÆRDIEN I DET FYSISKE MØDE"

 
 
 
 
Kontaktinformation


Morten Jensen, marketingdirektør - BC Hospitality Group A/S, mobil: 5060 4500, e-mail: moj@bellacenter.dk


Alexander Melchior, meetly redaktør, e-mail: meetly@meetly.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BC Hospitality Group

 

BC Hospitality Group | Center Boulevard 5 | DK-2300 Copenhagen S | +45 32 52 88 11