Bella Center Copenhagen nomineret til M & IT Industry Awards 2018 - den britiske mødeindustris svar på en Oscar

 
 
 
 
Pressemeddelelse 23. januar 2018
 
 
 
 

Bella Center Copenhagen er blevet indstillet til og stemt i finalen i kategorien 'Best Overseas Conference Center' i den britiske mødeindustris svar på en 'Oscar' - M & IT Industry Awards.

 
 
 
 
 
 
 
 

Allan L. Agerholm, adm. direktør for BC Hospitality Group, der inkluderer Bella Center Copenhagen, glæder sig over finalepladsen. Han siger:

 

"Vi er utroligt stolte over nomineringen til M & IT Industry Awards 2018. Vi har igennem de sidste fire år investeret massivt i gæstens oplevelse og service niveauet i Bella Center og resten af BC Hospitality Group, og det er derfor et stort skulderklap til hele teamet at blive indstillet til prisen."

 

"Indstillingen er med til at cementere vores position som ej blot Danmarks, men Nordeuropas største konference og kongres center, og fremhæver samtidig København som en attraktiv møde- og konference destination i verdensklasse," slutter Allan L. Agerholm.

 

M & IT Industry Awards har stor bevågenhed i den britiske og europæiske mødeindustri, hvorfor alene nomineringen bidrager positivt til at øge kendskabet til både Bella Center Copenhagen og til København som en kvalitets destination for kongresser, konferencer og incentive rejser.

 

M & IT Industry Awards anerkendes som den britiske mødeindustris 'Oscar' og er den ældste etablerede af sin slags i Storbritannien. Den anerkender og belønner 'excellence' i branchen i ind- og udland og resultaterne afgøres af afgivne stemmer fra læserne af Meetings & Incentive Travel Magazine og online mediet meetpie.com.

 

De endelige prisvindere vil blive offentliggjort under der årlige M & IT Industry Award Show, der finder sted fredag ​​den 2. marts i London.

 
 
 
 

Vedhæftede filer

M IT Industry Awards 2018 FINALIST.jpg
 
Kontaktinformation


Pressechef - BC Hospitality Group, Anne Marie Barsøe, anba@bchg.dk, mobil: 8188 4843

 
 
 
 
 
 
 
 
 

BC Hospitality Group

 

BC Hospitality Group | Center Boulevard 5 | DK-2300 Copenhagen S | +45 32 52 88 11